2017. szeptember 2., szombat

Málnakrém leves:

A nagy melegben nincs is jobb, egy finom, krémes hideg gyümölcslevesnél. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető, nem csak málnával.
Hozzávalók:
  • 40 dkg málna
  • víz
  • 2 doboz málnás joghurt
  • 2 dl tej
  • cukor ízlés szerint
  • 1/2 csomag főzős vaníliás pudingpor
Elkészítés:
A málnát főzzük meg pár perc alatt kb. 5 dl vízben és turmixoljuk le.
A pudingport keverjük el 1 dl hideg tejben, adjunk hozzá egy kevés meleg málna levet, majd az egészet öntsük a többi málnaléhez és adjuk hozzá a maradék tejet is. Édesítsük annyira, amilyen édesen szeretnénk enni. Keverjük hozzá a gyümölcs joghurtokat és tegyük hűtőbe.


Nincsenek megjegyzések: