Nem tartalmaz glutént,-szóját,-tojást,- tejet, és ami a legjobb hogy, 10 perc alatt elkészíthető.
alsó réteg
- 1 csésze dió
- 4 szem aszalt datolya
- fél csésze kakaópor
- csipet só
- 1 tk. vanília kivonat
- 1 ek. olvasztott kókuszolaj
a csokis töltelékhez:
- 2 csésze natúr kesudió
- fél csésze olvasztott kókuszolaj
- 1/2 csésze méz vagy juharszirup
- 1/2 csésze víz
- 2 tk. vanília kivonat
- 3/4 csésze kakaópor
- diabetikus vagy gluténmentes csokoládé
Elkészítés:
Az alsó réteghez a hozzávalókat aprítóval dolgozzuk össze(a datolyát magozzuk ki), és nyomkodjunk egy keveset( kb.1 cm) a formánk aljára. Én szilikon muffin formát töltöttem meg.
A csokis réteghez szintén turmixoljuk teljesen krémesre a hozzávalókat, és kanalazzuk az alsó rétegre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése