- 3 db tojás
- 6 ek. zabkorpa
- 3 dl tej (én zabtejet használtam)
- csipet só
- kevés édesítőszer
- kókuszolaj vagy olíva a sütéshez
A tojásokat habosra verjük, és hozzáadjuk a zabkorpát, a tejet, a sót és az édesítőt. Fél órát pihentessük.
Minden egyes palacsinta sütése előtt keverjük fel a masszát mert leül az aljára, és minden palacsinta előtt mártsunk az olajba papírtörlőt, és ezzel kenjük ki a serpenyőnket. Óvatosan fordítsuk a palacsintát, mert elég könnyen szakad. Én most diétás áfonyás lekvárral töltöttem meg...hát...erről a zabkorpás palacsintáról sem gondoltam volna hogy ennyire finom :))
És mivel nagyon alacsony a szénhidrát tartalma, így cukrosok is fogyaszthatják :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése