Hozzávalók:
- 5 nagyobb sárgarépa
- 500 g zöldborsó
- 1 db vöröshagyma
- 4 db burgonya
- karfiol (elhagyható)
- csirkeszárny
- liszt
- só, bors, vegeta
- pirospaprika
- tojás
- paradicsom, paprika
- petrezselyem
A vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a répákat, és összepároljuk őket. Ha ez megvan, lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk egy evőkanál liszttel, és egy teáskanál pirospaprikával. Felengedjük vízzel, és beletesszük a borsót. Fűszerezzük és tegyük bele a szárnyakat, a paradicsomot, a paprikát és az apróra vágott petrust. Ha félig megfőtt a borsó, mehet hozzá a kockára vágott burgonya és a karfiol. Ha ez is kész, készítsünk egy-két tojásból és liszt keverékéből csipetkét, és szaggassuk a levesbe. Addig főzzük amíg a csipetek feljönnek a felszínre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése