2015. március 2., hétfő

Tejszínes-kukoricás csirkemell:

Hozzávalók:
  • 1 egész csirkemell
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 doboz kukorica
  • ...és leve
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl főzőtejszín
Elkészítés:
Vágjuk kockára a vöröshagymát és a csirkemellet, majd együtt pirítsuk meg. Ha kifehéredett a hús, adjuk hozzá a kukorica levét, fedjük le, és közepes hőfokon pároljuk puhára.
 Adjuk hozzá a kukoricát, öntsük fel a tejszínnel, és szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel. Forraljuk össze, és szórjuk meg egy kevés liszttel hogy besűrűsödjön. Petrezselyemmel vagy snidlinggel díszítsük. Párolt rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: