2015. március 9., hétfő

Albert kekeszes sütemény:



(sütés nélkül)
Hozzávalók:
  • 1-1-5 csomag csokis pudingpor (főzős)
  • 1/2 -3/4 l tej
  • Albert keksz
Elkészítés:
Az előírás szerint készítsük el a pudingot. Egy nagyobb darab alufóliát fektessünk le, és ezen dolgozzunk. A keksz mindkét oldalát kenjük be a meleg pudinggal, és így állítva sorba kenegessük, és állítva tapasszuk össze őket. Segítségként a maradék alufóliát használtam, hogy meg álljon a kekszem.

Ha ez kész, kenjük be a pudinggal kívülről is. Tekerjük fel a fóliával, és csomagoljuk be, majd tegyük a hűtőbe min.1 órára. Ferdén szeletelve tálaljuk.


A külsejét meglehet szórni kókuszreszelékkel, mandulapehellyel, darált pisztáciával vagy bármivel, és akkor nem lesz ragadós.

Nincsenek megjegyzések: