Ezt a receptet F. Anett küldte, én pedig elkészítettem. Köszönöm Anett, fantasztikusan finom... :)
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé,
- 20 dkg szeletelt bacon,
- 15 dkg sajt reszelve,
- 2 db tojás,
- 4 evőkanál tejföl,
- 3 evőkanál liszt,
- só, bors,
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit.
3
evőkanál tejfölt ( nem lapos evőkanál, hanem úgy rendesen mehet bele), a
tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, az apróra vágott
petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal összekeverjük.
A felkockázott húst adjuk hozzá a sajtos-tejfölös masszához.
Az őzgerincformát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával és kibéleljük szalonnával úgy, hogy a szélei kilógjanak a formából.
A húsos masszát kanalazzuk a formába és hajtsuk rá a lelógó szalonnát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése