- 2 csésze (kb. 2 dl)zabpehelyliszt
- 1/2 csésze kókuszreszelék
- 1 marék zabpehely
- 30 g vanília ízű protein (fehérje)por(Aktivlab)
- 1/4 csésze gyümölcs cukor vagy xilit
- 1 tk. fahéj
- 1 tk. mézeskalács fűszerkeverék(elhagyható)
- 1/4 csésze kókuszzsír
- 1/4 csésze méz
- 1/2 csésze almaszósz
- 1 ek. mandula vagy rizstej
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet, a fehérjét, a cukrot és, a fűszereket. Olvasszuk fel a kókuszzsírt, majd húzzuk félre. Keverjük hozzá a mézet és a tejet. Vegyítsük össze a száraz hozzávalókkal. Öntsük hozzá az almaszószt. Ha szükséges adjunk hozzá még egy kevés lisztet. Sűrűbb tésztát kell kapnunk, de ne túl keményet. Sütőpapírral béleljünk ki egy 10×20 cm-es formát, oszlassuk el benne és tegyük hűtőbe 2-3 órára. Majd szeleteljük fel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése