Hozzávalók:
- 2 nagy érett banán
- 2 csésze (kb.2 dl) zabpehely
- 1/4 csésze apróra vágott sárgabarack
- 1/4 csésze napraforgómag
- 1/4 csésze szeletelt mandula
- 1 tk. fahéj
- 1,5 tk. Dr. Oetker vanília kivonat
- pár csepp folyékony édesítő
- 5 dkg olvasztott csokoládé
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Sütőpapírral béleljünk ki egy kb.10×20 cm-es formát.
A banánt pürésítsük, és adjunk hozzá mindent más hozzávalót. Alaposan keverjük össze. Öntsük a formánkba és simítsuk el a tetejét egy kanál segítségével. 30 perc alatt süssük aranysárgára, rácson hagyjuk hűlni, a tetejét kenjük meg olvasztott csokival, majd szeletlejük fel. Ez csak egy kis adag, de ha nem fogyna el aznap, tároljuk dobozban, mert kiszárad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése