Teljesen megszállottja lettem a bon-bon készítésnek. Az oreo golyók tehetnek róla, ott jött rám az őrület,amikor azokat készítettem A bon-bon készítésnek csak a fantáziánk szab határt. Bármit rejthetünk a közepébe, csak szilikon formára van szükség hozzá. A golyókhoz meg csak két kézre :)
Most egy saját variációt mutatok meg, ami kekszes-narancsos, és nagyon jól sikerült, amit anyukám nem kettesével, hanem hármasával falt :), de készülök zserbóssal is, meg fehér csokis-konyakos meggyessel, ferrero-sal, és toffifiee-val is, de egyszerre nem tudok ennyi mindent megmutatni, így is igen csak meghíztam az utóbbi időben. De majd igyekszem :)
Most egy saját variációt mutatok meg, ami kekszes-narancsos, és nagyon jól sikerült, amit anyukám nem kettesével, hanem hármasával falt :), de készülök zserbóssal is, meg fehér csokis-konyakos meggyessel, ferrero-sal, és toffifiee-val is, de egyszerre nem tudok ennyi mindent megmutatni, így is igen csak meghíztam az utóbbi időben. De majd igyekszem :)
Hozzávalók:
- 1 tábla fehér csokoládé
- 1 tábla tej vagy étcsokoládé
- 1 zacskó kakaós keksz
- 1 doboz natúr krémsajt
- fél doboz kandírozott narancshéj
- csoki csepp
a szélén a kagylókat nem töltöttem meg, az kétféle csoki, csak a közepén a nagyobbak töltöttek |
Ehhez a mennyiséghez 2 szilikon formára lesz szükség.
Ha nincs formánk és csak golyókat készítünk, sokkal egyszerűbb a dolog. Gyúrjuk össze a tölteléket és mártsuk olvasztott csokoládéba és tegyük sütőpapírra, arról majd szépen le lehet szedni a csokit.. Dermedés után díszítsük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése