2015. november 12., csütörtök

Protein keksz:

Hozzávalók:
  • 180 g mogyoróvaj
  • 1/2 bögre gyümölcs cukor
  • 1 db tojás
  • rum aroma ízlés szerint (2tk)
  • 70 g fehérje por ( Aktivlab)
  • 3 ek. tej
  • m&ms cukorka


Elkészítés:
A mogyoróvajat a cukorral,a tojással és az aromával robotgéppel össze dolgoztam,fokozatosan hozzáadtam a tejet. Végül hozzá kevertem a fehérje port. Én 50 g csoki ízű és 20 g natúr port használtam,de bármilyen ízű jó. Egy nagyon sűrű tésztát kell kapni. A masszából kanalazzunk gombócokat egy tepsibe, a tetejét nedves újjal kissé lapítsuk ki. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig. Ahogy kivettük a sütőből,azonnal nyomjuk bele az m&m cukorkát vagy bármi mást pl:mazsolát,diót. Tegyük rácsra és hagyjuk kihűlni.



Nincsenek megjegyzések: