Hozzávalók:
- 180 g mogyoróvaj
- 1/2 bögre gyümölcs cukor
- 1 db tojás
- rum aroma ízlés szerint (2tk)
- 70 g fehérje por ( Aktivlab)
- 3 ek. tej
- m&ms cukorka
Elkészítés:
A mogyoróvajat a cukorral,a tojással és az aromával robotgéppel össze dolgoztam,fokozatosan hozzáadtam a tejet. Végül hozzá kevertem a fehérje port. Én 50 g csoki ízű és 20 g natúr port használtam,de bármilyen ízű jó. Egy nagyon sűrű tésztát kell kapni. A masszából kanalazzunk gombócokat egy tepsibe, a tetejét nedves újjal kissé lapítsuk ki. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig. Ahogy kivettük a sütőből,azonnal nyomjuk bele az m&m cukorkát vagy bármi mást pl:mazsolát,diót. Tegyük rácsra és hagyjuk kihűlni.
A mogyoróvajat a cukorral,a tojással és az aromával robotgéppel össze dolgoztam,fokozatosan hozzáadtam a tejet. Végül hozzá kevertem a fehérje port. Én 50 g csoki ízű és 20 g natúr port használtam,de bármilyen ízű jó. Egy nagyon sűrű tésztát kell kapni. A masszából kanalazzunk gombócokat egy tepsibe, a tetejét nedves újjal kissé lapítsuk ki. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig. Ahogy kivettük a sütőből,azonnal nyomjuk bele az m&m cukorkát vagy bármi mást pl:mazsolát,diót. Tegyük rácsra és hagyjuk kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése